به وبسایت بزرگترین مرجع سیستم اعزام دانشجو خوش آمدید

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

ویزای توریستی ایتالیا

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

ویزای توریستی ایتالیا

 ویزای توریستی ایتالیا

ویزای توریستی ایتالیا – آشنایی با ایتالیا


ایتالیا واقع در اروپای جنوبی است و با کشورهای اتریش ، فرانسه ، واتیکان ، سان مارینو ، اسلوونی و سوئیس همسایه است. پایتخت ایتالیا شهر زیبای رم ، زبان مردمشان ایتالیایی و واحد پولشان یورو است. ایتالیا دارای آب و هوای معتدل فصلی است.
ایتالیا یکی از کشورهای اروپاییست که با داشتن آثار و بناهای تاریخی به یکی از کشورهای پر بازدید در جهان تبدیل شده است وشهرهای رم ، فلورانس و ونیز شهرهای هنری ایتالیا میباشند.


ویزای توریستی ایتالیا – شرایط اخذ ویزای توریستی ایتالیا


افرادی که میخواهند برای بازدید به ایتالیا بروند باید ویزای توریستی بگیرند که نوع این ویزا شنگن است و به مدت چند روزه تا 3 ماهه صادر میشود.
شما برای اقدام ابتدا باید فرم درخواست ویزا را پر کرده و از سفارت وقت بگیرید و زمان دقیقی برای وقت دهی سفارت نمیتوان تعیین کرد و زمانش ممکن است در طول سال متفاوت باشد. برای تعیین وقت شما باید با کنسول گری کشور ایتالیا در روزهای دوشنبه تا پنجشنبه بین ساعات 7:30 تا 10:30 با شماره 22049628-021 تماس بگیرید. برای دانستن شرایط وقت دهی سفارت میتوانید به سایت کنسولگری ایتالیا مراجع نمایید.


ویزای توریستی ایتالیا – مدارک مورد نیاز


- فرم درخواست ویزا از سوی دعوت کننده به همراه کپی از کارت اقامت
- دو قطعه عکس رنگی جدید 4*3 که با عکس پاسپورت متفاوت باشد
- کپی از ویزاهای شنگن قبلی (در صورت وجود)
- ترجمه شناسنامه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی
- ترجمه فیش حقوقی برای کارمندان و برای مشاغل آزاد ترجمه جواز کسب
- ترجمه سند ملکی (در صورت وجود)
- پرینت گردش مالی 3 ماه اخیر
- 60 یورو پول نقد
- ترجمه گواهی اشتغال به تحصیل برای دانشجویان
- ارائه ضمانت بازگشت
- برای فرزندان زیر 18 سال ارائه رضایتنامه پدر و مادر الزامیست
- رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما
- بیمه مسافرتی
گروه آتیه آفرینان ایرانیان
بزرگترین گروه مهاجرت و اعزام دانشجو به خارج از کشور
دارای هفت مجوز رسمی از وزارت علوم
دارای مجوز رسمی از وزارت کار
شماره تماس 02122226777