تحصیل داروسازی در اسپانیا (Spain)

تحصیل داروسازی در اسپانیا – آشنایی با اسپانیا


اسپانیا واقع در جنوب غربی اروپا و یکی از کشورهای اتحادیه اروپا است ، پایتخت اسپانیا شهر مادرید است و با کشورهای فرانسه ، پرتغال و اقیانوس اطلس همسایه میباشد. مردم اسپانیا به زبان اسپانیایی صحبت میکنند و واحد پولشان یورو میباشد.
اسپانیا کشوری دموکراتیک و توسعه یافته است و نوزدهمین اقتصاد بزرگ دنیا از نظر تولید ناخالص داخلی را دارد. اسپانیا از نظر سطح زندگی بالا است و عضو سازمان ملل متحد ، ناتو ، سازمان تجارت جهانی ، سازمان همکاری اقتصادی و توسعه میباشد.


تحصیل داروسازی در اسپانیا – تحصیل در اسپانیا


یکی از روش های مهاجرت به اسپانیا اخذ ویزای تحصیلی میباشد و هر ساله دانشجویان بین المللی برای ادامه تحصیل این کشور را را انتخاب میکنند. اسپانیا با داشتن دانشگاه های ممتاز ، سطح بالای علمی دانشگاه ها ، پایین بودن هزینه های تحصیل نسبت به خیلی از کشورهای اروپایی و الزامی نبودن مدرک زبان برای خیلی از دانشگاه ها یکی از پر طرفدارترین کشورها برای ادامه تحصیل میباشد.


تحصیل داروسازی در اسپانیا – تحصیل داروسازی در اسپانیا


اگر شما قصد ادامه تحصیل در رشته داروسازی در اسپانیا را دارید باید دیپلم 12 ساله ایران را در رشته تجربی یا ریاضی داشته باشید و شرط ورود به دانشگاه قبولی در آزمون ورودی میباشد. طول دوره داروسازی در اسپانیا 5 ساله میباشد و امکان تحصیل به زبان انگلیسی و اسپانیایی وجود دارد.


تحصیل داروسازی در اسپانیا – هزینه تحصیل داروسازی در اسپانیا


دانشگاه های اسپانیا به دو دسته تقسیم میشوند: 1.دانشگاه های دولتی 2.دانشگاه های خصوصی
هزینه تحصیل در دانشگاه های دولتی 4000 تا 6000 یورو در سال میباشد و زبان تحصیل اسپانیایی است.
هزینه تحصیل در دانشگاه های خصوصی 12000 یورو در سال است و زبان تحصیل انگلیسی میباشد.
برای کسب اطلاع از شرایط ادامه تحصیل در اسپانیا با گروه آتیه آفرینان تماس بگیرید. 22226777-021

 

 

تحصیل دندانپزشکی در اسپانیا

 

تحصیلی دندانپزشکی در اسپانیا – آشنایی با اسپانیا


اسپانیا واقع در جنوب غربی اروپا و یکی از کشورهای اتحادیه اروپا است ، پایتخت آن شهر مادرید است. اسپانیا با کشورهای فرانسه ، پرتغال و اقیانوس اطلس همسایه است. مردم اسپانیا به زبان اسپانیایی صحبت میکنند و واحد پولشان یورو میباشد.
اسپانیا کشوری دموکراتیک و توسعه یافته است و نوزدهمین اقتصاد بزرگ دنیا از نظر تولید ناخالص داخلی را دارد. اسپانیا از نظر سطح زندگی بالا است. اسپانیا عضو سازمان ملل متحد ، ناتو ، سازمان تجارت جهانی ، سازمان همکاری اقتصادی و توسعه میباشد.


تحصیلی دندانپزشکی در اسپانیا – تحصیل در اسپانیا


یکی از روش های مهاجرت به اسپانیا اخذ ویزای تحصیلی میباشد و هر ساله دانشجویان بین المللی برای ادامه تحصیل این کشور را را انتخاب میکنند. اسپانیا با داشتن دانشگاه های ممتاز ، سطح بالای علمی دانشگاه ها ، پایین بودن هزینه های تحصیل نسبت به خیلی از کشورهای اروپایی و الزامی نبودن مدرک زبان برای خیلی از دانشگاه ها یکی از پر طرفدارترین کشورها برای ادامه تحصیل میباشد.


تحصیلی دندانپزشکی در اسپانیا - تحصیلی دندانپزشکی در اسپانیا


تحصیل دندانپزشکی در اسپانیا 5 سال زمان میبرد و علاقه مندان به تحصیل دندانپزشکی در اسپانیا بایستی دیپلم 12 ساله ایران را داشته باشند و امکان تحصیل به زبان اسپانیایی و انگلیسی وجود دارد. اگر شما میخواهید به زبان اسپانیایی تحصیل کنید باید مدرک زبان اسپانیایی ارائه دهید و لازم به ذکر میباشد دانشجویانی که به زبان انگلیسی مشغول به تحصیل میشوند باید سال های آخر تحصیل خود را به زبان اسپانیایی بگذرانند.


تحصیلی دندانپزشکی در اسپانیا – هزینه تحصیل دندانپزشکی در اسپانیا


دانشگاه های اسپانیا به دو دسته دولتی و خصوصی تقسیم میشوند که هزینه تحصیل دندانپزشکی در دانشگاه های دولتی (به زبان اسپانیایی) سالیانه 4000 تا 6000 یورو و تحصیل در دانشگاه های خصوصی (به زبان انگلیسی) سالیانه 15000-20000 یورو میباشد. البته باید به این نکته توجه کنید که تحصیل دندانپزشکی به زبان انگلیسی مورد تایید ایران نیست.
برای دریافت مشاوره تحصیلی با گروه آتیه آفرینان تماس بگیرید. 22226777-021

 

ثبت شرکت در اسپانیا

 

ثبت شرکت در اسپانیا – آشنایی با اسپانیا


اسپانیا واقع در جنوب غربی اروپا ویکی از کشورهای اتحادیه اروپا است و پایتخت آن شهر مادرید است. اسپانیا با کشورهای فرانسه ، پرتغال و اقیانوس اطلس همسایه است. مردم اسپانیا به زبان اسپانیایی صحبت میکنند و واحد پولشان یورو میباشد.
اسپانیا کشوری دموکراتیک و توسعه یافته است و نوزدهمین اقتصاد بزرگ دنیا از نظر تولید ناخالص داخلی را دارد. اسپانیا از نظر سطح زندگی بالا است. اسپانیا عضو سازمان ملل متحد ، ناتو ، سازمان تجارت جهانی ، سازمان همکاری اقتصادی و توسعه میباشد.


ثبت شرکت در اسپانیا – ثبت شرکت در اسپانیا


یکی از راه های اخذ اقامت اسپانیا ثبت شرکت میباشد و شما میتوانید با مطالعه سایت های دولت اسپانیا و اداره مهاجرت اسپانیا از قوانین و شرایط به طور کامل مطلع شوید.
در ابتدا شما برای راه اندازی کسب و کار در اسپانیا نیاز به شماره شناسایی مالیات (NIE) دارید که باید برای آن درخواست دهید.
برای تهیه NIE به مدارک زیر نیاز دارید:
فرم درخواست
رسید پرداختی (باید توسط بانک مهر شده باشد)
اصل و کپی پاسپورت
دو قطعه عکس گذرنامه
مرحله دوم این است که برای شرکت خود نام انتخاب کنید و این نام باید منحصر به فرد بوده و قبلا استفاده نشده باشد.
در مرحله سوم باید برای کد شناسایی مالیات درخواست دهید و با داشتن NIE به اداره مالیات مراجعه کنید.
در مرحله چهارم باید حداقل مبلغ 3000 یورو در یکی از بانک های اسپانیا بگذارید.
در مرحله پنجم شما باید با مراجعه به دفاتر اسناد رسمی کارهای لازم را جهت تاسیس شرکت انجام دهید.
در اخر با ثبت شرکت و مشخص نمودن مدیر و کارمندان میتوانید کسب و کار خود را شروع کنید.


ثبت شرکت در اسپانیا – عنوان های راه اندازی کسب و کار در اسپانیا


-شرکت جدید
-سرمایه گذاری مشترک
-شاخه اسپانیایی
-خود اشتغال
-دفتر نمایندگی
برای کسب اطلاع از شرایط ادامه تحصیل در اسپانیا میتوانید با آتیه آفرینان تماس بگیرید. 22226777-021


تحصیلی پزشکی در اسپانیا (Spain)

 

تحصیلی پزشکی در اسپانیا – آشنایی با اسپانیا


اسپانیا واقع در جنوب غربی اروپا و یکی از کشورهای اتحادیه اروپا است ، پایتخت آن شهر مادرید است. اسپانیا با کشورهای فرانسه ، پرتغال و اقیانوس اطلس همسایه است. مردم اسپانیا به زبان اسپانیایی صحبت میکنند و واحد پولشان یورو میباشد.
اسپانیا کشوری دموکراتیک و توسعه یافته است و نوزدهمین اقتصاد بزرگ دنیا از نظر تولید ناخالص داخلی را دارد. اسپانیا از نظر سطح زندگی بالا است. اسپانیا عضو سازمان ملل متحد ، ناتو ، سازمان تجارت جهانی ، سازمان همکاری اقتصادی و توسعه میباشد.


تحصیلی پزشکی در اسپانیا – تحصیلی پزشکی در اسپانیا


یکی از روش های مهاجرت به اسپانیا اخذ ویزای تحصیلی میباشد و هر ساله دانشجویان بین المللی برای ادامه تحصیل این کشور را را انتخاب میکنند. اسپانیا با داشتن دانشگاه های ممتاز ، سطح بالای علمی دانشگاه ها ، پایین بودن هزینه های تحصیل نسبت به خیلی از کشورهای اروپایی و الزامی نبودن مدرک زبان برای خیلی از دانشگاه ها یکی از پر طرفدارترین کشورها برای ادامه تحصیل میباشد.
تحصیل رشته پزشکی در اسپانیا 6 سال زمان میبرد و دو سال از این مدت به صورت مطالعه پیش بالینی با تمرکز بر مطالعه علوم پایه پزشکی در زیست شناسی، فیزیک و آناتومی پایه میباشد. پس از اتمام این آموزش اولیه، شما در بیمارستان های آموزشی تحت نظر پزشکان حرفه ای آموزش میبینید. پس از اتمام برنامه شش سال شما می توانید به عنوان یک پزشک به کار مشغول گردید. اکثر دانشگاه های پزشکی اسپانیا به زبان اسپانیایی تدریس انجام میشود و اگر شما بخواهید به زبان انگلیسی درس بخوانید تنها 4 سال اول به زبان انگلیسی میباشد و 2 سال آخر را باید به زبان اسپانیایی درس بخوانید. البته باید به این توجه کنید که تحصیل به زبان انگلیسی هزینه های بیشتری برای شما دارد.


تحصیلی پزشکی در اسپانیا – هزینه تحصیل پزشکی در اسپانیا


دانشگاه های اسپانیا به دو دسته دولتی و خصوصی تقسیم میشوند که هزینه تحصیل پزشکی در دانشگاه های دولتی (به زبان اسپانیایی) سالیانه 4000 تا 6000 یورو و تحصیل در دانشگاه های خصوصی (به زبان انگلیسی) سالیانه 15000 میباشد. البته باید به این نکته توجه کنید که تحصیل پزشکی به زبان انگلیسی مورد تایید ایران نیست.
برای کسب اطلاع از شرایط ادامه تحصیل در اسپانیا با آتیه آفرینان تماس بگیرید. 22226777-021

 

سرمایه گذاری در اسپانیا (Spain)

 

سرمایه گذاری در اسپانیا – آشنایی با اسپانیا


اسپانیا واقع در جنوب غربی اروپا و یکی از کشورهای اتحادیه اروپا است. پایتخت اسپانیا شهر مادرید ، زبان مردمشان اسپانیایی و واحد پولشان یورو میباشد. آب و هوای اسپانیا دارای تعادل مناسبی در اروپا است و دلیل آن آفتابی بودن خیلی از شهرها در طول سال و وجود مناطق کوهستانی میباشد. اسپانیا نسبت به خیلی از کشورهای اروپایی هزینه زندگی کمتر ، رفاه اجتماعی بهتر ، تفریح بیشتر ، جرم و جنایت کمتر و مردم شادی دارد.


سرمایه گذاری در اسپانیا – سرمایه گذاری در اسپانیا


یکی از روش های مهاجرت به اسپانیا ، سرمایه گذاری در این کشور است که این سرمایه گذاری از روش های گوناگونی امکان پذیر است.


خرید ملک


امروزه تبلیغات گسترده ای در خصوص خرید ملک در اسپانیا برای اخذ اقامت میبینیم اما باید به این نکته توجه فرمایید خرید ملک در اسپانیا منجر به اخذ ویزا و اقامت این کشور نمیشود.
با توجه به شرایط اقتصادی نامناسب اسپانیا و نرخ بیکاری 25% ، خرید ملک برای سرمایه گذاری تضمینی نمیباشد.


تمکن مالی


در این روش شما با نشان دادن سرمایه و درآمد خود به دولت اسپانیا نشان میدهید که توانایی گذراندن زندگی خود را در اسپانیا بدون کار کردن دارید و میتوانید هزینه های زندگی خود مثل خوراک ، مسکن ، بیمه و... را بپردازید.


سرمایه گذاری در اسپانیا – شرایط اقدام


-نداشتن سابقه کیفری در اسپانیا و محل اقامت
-داشتن درامد و سرمایه کافی برای گذراندن زندگی
-داشتن بیمه
-نداشتن بیماری که در بهداشت عمومی تاثیر گذار باشد


سرمایه گذاری در اسپانیا – مزایای سرمایه گذاری در اسپانیا


-امکان سفر به کشورهای منطقه شنگن
-اخذ اقامت دائم پس از 5 سال (باید سالی حداقل 6 ماه در اسپانیا اقامت داشته باشید)
-اخذ تابعیت اسپانیا بعد از 10 سال اقامت بدون وقفه در اسپانیا
برای کسب اطلاع از شرایط ادامه تحصیل در اسپانیا میتوانید مقاله "تحصیل در اسپانیا" را مطالعه فرمایید و با گروه آتیه آفرینان تماس بگیرید. 22226777-021

 

صفحه1 از6

معرفی آتیه آفرینان ایرانیان

گروه آتیه آفرینان ایرانیان با بیش از 14 سال تجربه دارای هفت مجوز از وزارت علوم تحقیقات و فناوری و دارای مجوز رسمی از وزارت کار ،تعاون و رفاه اجتماعی میباشد این موسسه دارای دفاتر همکاردر کانادا، اتریش، مجارستان، جمهوری چک، سوئیس، سوئد، اسلواکی، ایتالیا، اسپانیا، آمریکا، استرالیا، قبرس، آلمان، دانمارک و نروژ میباشد و دارای نمایندگی بیش از یکصد دانشگاه و دفاتر کاریابی در خارج از کشور هست

ثبت نام و ارزیابی رایگان

آدرس ما



بلوار میرداماد مابین خیابان حصاری و شنگرف ساختمان 138 طبقه 5 واحد 22، 25، 26، 27
شماره تماس:22226777-10خط
فکس:22275151